Over Wie Wat Waar

De google van Lelystad

Wie Wat Waar Lelystad is een online plek waar je informatie kunt vinden over wonen leven zorg en welzijn in Lelystad. Je kunt zelf de informatie plaatsen waarna je via een link eigenaar wordt over deze informatie en dit ten allen tijde ook weer kunt aanpassen. Dit omdat je als aanbieder zelf het beste weet wat welke informatie relevant en actueel is.

Wie Wat Waar Lelystad filtert resultaten uit de sociale kaart Flevoland op werkgebied Lelystad. In Wie Wat Waar kan je organisaties, verenigingen en stichtingen aanmelden, maar ook het structurele aanbod (langer dan een half jaar). Bijv. een wekelijks cursus Engelse les, of een lesbox over pesten. Bent u gewend om de sociale kaart van Flevoland te gebruiken dan kan dat zo blijven. De koppeling is gelegd en wijzigingen worden op zowel de Flevolands als Lelystadse website aangepast.

Nieuw: De agenda van Lelystad

In de agenda staan kortdurende of eenmalige activiteiten. Bijvoorbeeld de dag van de ouderen, een voorlichting over stoppen met roken of een workshop bloemschikken.

Als je een item zoekt in Wie Wat Waar Lelystad komen zowel de resultaten uit de agenda als die van de algemene sociale kaart voorbij.

Voor meer uitleg kunt u contact opnemen met Welzijn Lelystad via communicatie@welzijnlelystad.nl of bel met 0320 707159.

Tip: Maak een snelkoppeling op je telefoon of bureaublad van deze website en je hebt
de ‘google van Lelystad’ altijd bij de hand!