Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

In de Maand van het Aangepast Sporten organiseert Sportservice Flevoland in samenwerking met onze partners verschillende expertmeetings. Dit zijn cursussen, lezingen, workshops en bijscholingen.
In deze speciale sportcafé bijeenkomst gaan we met elkaar brainstormen over hoe het Aangepast Sporten in Flevoland meer zichtbaar kan zijn en hoe we meer kunnen samenwerken. Het complete programma en de exacte locatie volgen binnenkort.
De sport wordt steeds toegankelijker voor sporters met een beperking. Toch is het beeld (landelijk én provinciaal) nog steeds dat de sport- en beweegdeelname onder mensen met een beperking achterblijft bij reguliere sporters. De komende jaren blijft Aangepast Sporten een speerpunt van het provinciale sportbeleid.

In dit sportcafé bundelen we de krachten en gaan we, onder leiding van sportmarketingbureau Triple Double, op een creatieve manier van gedachten wisselen wat de sport in Flevoland nodig heeft om meer mensen met een beperking aan het sporten te krijgen. Hierbij komen thema’s naar voren als: het bereiken van de doelgroep, samenwerkingen met partijen en de bekendheid van de sportmogelijkheden.

Locatie:

Provinciehuis
Visarenddreef 1
8232PH Lelystad

Organisator:

Sportservice Flevoland
Telefoon:
0320 - 25 11 13
E-mail:
baars@sportflevo.nl
Site:
Bekijk de site van Organisator

Overige informatie

Rolstoeltoegankelijk
Ja