Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Ac de Waterspiegel is nu 7 dagen in de week geopend en daarom doen wij op zondag 30 juni mee aan het Huiskamerfestival.

Roy Oostweegel komt 3 keer een half uur bij ons zingen. Dat wordt sowieso zingen en dansen, dus zorg dat je er bij bent! Tussendoor is er eten en drinken geregeld en maken we er een leuke en gezellige dag van. Iedereen is welkom en de toegang is gratis. We zien jullie graag 30 juni!

Muziek en Roy zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Al van kinds af aan zit zingen in het bloed en na een schoolband en diverse projecten ben ik de band MOO! begonnen in 2012. Na vier leuke jaren was het tijd om voor mezelf te beginnen. Het genre is van easy naar rock , door naar Nederlandstalig maar ook een beetje soul. Kortom, ik pas mijn stijl aan, aan mijn publiek. Maar altijd in overleg met de opdrachtgever.
Voor het huiskamerconcert hou ik het graag puur en klein. Beetje Barry White, Micheal Bublé, Sting en George Michael. Maar ook Elvis en Joe Cocker zullen de revue passeren. Niet te heftig, maar easy listening, herkenbaar en plezierig voor gehoor. Dansen mag, meezingen mag, kortom, feel free and listen to the music!

P.S. Op verzoek kunnen we altijd nog een polonaise inzetten!

Datum:
30 juni 2019
Tijd:
14:00 - 17:00
Site:
https://www.facebook.com/kwintes.nl

Locatie:

AC de Waterspiegel
Neringweg 221-229, op het parkeerdek bij De Deen
8224 KB Lelystad

Organisator:

Kwintes
Telefoon:
0320-243535
E-mail:
iris.visser@kwintes.nl

Overige informatie

Rolstoeltoegankelijk
Ja