Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Senioren uit heel Lelystad zijn zaterdag 5 oktober van harte welkom op de Dag van de Ouderen. De Dag van de Ouderen wordt georganiseerd in het stadhuis van Lelystad. Het thema is ‘Heel Lelystad swingt’ dus er is zang en dans en er zijn andere feestelijke activiteiten. Zo zal er onder andere een optreden zijn van Saskia en Serge. Daarnaast zijn er nog workshops waar u aan kunt deelnemen.

Kaartverkoop
De kaartverkoop start op 2 september. Vanaf deze datum zijn kaarten te verkrijgen bij: de Atolplaza (Schor 1), Plein 201 De Hanzeborg (Koningsbergenstraat 201), Wijkcentrum Zuiderzee (Waddenlaan 1), de Waterbever (Voorstraat 313) en de Hoven (Ravelijn 181). In de voorverkoop zijn de kaarten 3 euro en aan de deur 5 euro. Hapjes en drankjes zijn bij de prijs inbegrepen. Daarnaast kunt u op de dag zelf, op vertoon van uw entreebewijs,  gratis reizen met de stadsbussen van Arriva.
Let op: Vol=vol

Organisatie
De dag wordt georganiseerd door het Overleg Samenwerkende Ouderenorganisaties Lelystad en Welzijn Lelystad en is mede mogelijk gemaakt door tal van sponsoren.

 

Datum:
5 oktober 2019
Tijd:
11:00 - 15:00

Locatie:

Stadhuis Lelystad
Stadhuisplein 2
8232 ZX Lelystad

Organisator:

Osol en Welzijn Lelystad
Telefoon:
0320 707 159
Site:
Bekijk de site van Organisator

Overige informatie

Rolstoeltoegankelijk
Ja